Ικανοποιημένος ο Ντόντσιτς

Ο Σέρβος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και τους παίκτες που περνούν από δοκιμαστικά...

TOY ΝIKOY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρά την κούραση που κουβαλούν οι παίκτες λόγω των ψηλών εντάσεων στις προπονήσεις επί βουλγάρικου εδάφους, ο Εθνικός επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι της Ακατέμια Μπλάντεφ Σκοπίων με 3-0.

Η ομάδα παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, κάτι που ασφαλώς ικανοποίησε τον Ντανίλο Ντόντσιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Μπάνσκο όπου προετοιμάζεται ο Εθνικός, δοκιμάζονται οι Ρώσοι Κιπιάνι (τραυματίας) και Ντόβπνια, οι Λετονοί Γιερμολάγιεφ (τραυματίας), Μπέρενφελτς και ο Κροάτης Ρόκατς.

Από εκεί και πέρα, ο Κατσιαράβα είδε δίχτυα σε άλλο ένα φιλικό. Πέτυχε άλλα δύο τέρματα ο Γεωργιανός επιθετικός και από νωρίς δείχνει ότι ο Εθνικός βρήκε τον γκολτζή που έψαχνε. Για πρώτη φορά είδε δίχτυα ο Βραζιλιάνος πλάγιος επιθετικός Τζιέφερσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γεωργιανός Ιλουρίντζε υπέστη τράβηγμα στο φιλικό ενώ δεν αγωνίστηκε ο Πινσέλι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντόντσιτς χρησιμοποίησε τους Μυτίδη, Χάτζιαρο, Μπέρεφελτς, Ρόκατς, Κρατσιούνοφ, Αρέστη, Ενέσκου, Κυπριανού, Ιλουρίντζε, Πογιατζιή, Κατσιαράβα. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χατζηβασίλης, Μουλαζίμης, Παπαγεωργίου, Τζιέφερσον, Φράνσα, Αράμπαλ, Ηλία, Κκονέ, Αναστάση.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ