aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗγετική φυσιογνωμία ο Πινσέλι

Ηγετική φυσιογνωμία ο Πινσέλι

Για προληπτικό λόγο και για να πάρει ανάσα, ο Πινσέλι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του Εθνικού με τον Διγενή. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που ως γνωστό έχασε όλη την προετοιμασία όμως αγωνίστηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Αλκή (0-1) και Πάφο (3-0) χωρίς να χάσει λεπτό, ξεκουράστηκε στη διάρκεια της διακοπής.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλησε παράλληλα και να προστατεύει τον παίκτη από τυχόν τραυματισμό, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την Ομόνοια. Ο Πινσέλι είναι έμπειρος, ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα της Άχνας και προσδίδει προσωπικότητα στο παιχνίδι της.

Ο Πινσέλι, όπως έκανε στα εντός έδρας παιχνίδια με την Αλκή και την Πάφο, θα ηγηθεί του Εθνικού στην πολύ δύσκολη έξοδό του στο ΓΣΠ όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Ο Γιώτης Εγκωμίτης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν την περασμένη εβδομάδα με Ξυλοτύμπου και Διγενή και τους επιβράβευσε με διήμερο ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ: Ο Γιώτης Εγκωμίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο τεχνικός του Εθνικού ξεκινά δουλειά από σήμερα, με στόχο η ομάδα του να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Ομόνοια. Η αποστολή της θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως μετά τη νίκη επί της Πάφου, οι κυανόλευκοι πήραν τα πάνω τους και δεν θα πάνε για περίπατο στη Λευκωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ