aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ προσδοκία από τον Μπογκατίνοφ

Η προσδοκία από τον Μπογκατίνοφ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Μάρτιν Μπογκαντίνοφ, στο τελευταίο φιλικό με τον Οθέλλο, παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας. Στην πρεμιέρα, ο Σκοπιανός τερματοφύλακας δεν είχε καλή παρουσία, όπως όλη η ομάδα, αλλά δείχνει σταδιακά να ανεβάζει και πάλι την απόδοσή του και να θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο Εθνικός έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια το προσεχές διάστημα, απέναντι σε ομάδες με ψηλούς στόχους, όπως είναι η ΑΕΛ, η Ομόνοια και η ΑΕΚ και στην ομάδα αναμένουν από τον Μπογκαντίνοφ να έχει καλή παρουσία.

Από τον Σκοπιανό, που είναι εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακας (το έδειξε και με τη φανέλα του Ερμή αλλά και πέρσι με τον Εθνικό) και στην ομάδα της Άχνας περιμένουν πολλά στην τρέχουσα σεζόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας, αναμένεται να έχει πολύ δουλειά το βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ και προετοιμάζεται εντατικά, με στόχο να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζάνου Μυτίδη, που υποβλήθηκε σε εγχείριση χιαστών στην Ιταλία, ως δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο Πάτρικ Πρόκεϊ. Ο νεαρός Πολωνός πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ερμή και θα περιμένει την ευκαιρία του.

Η προετοιμασία του Εθνικού για τον αγώνα με την ΑΕΛ συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς δουλεύει στα λάθη που παρουσίασε η ομάδα του στην πρεμιέρα, για να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα τη Δευτέρα μέσα στο Τσίρειο. Από τις προπονήσεις, λόγω τραυματισμού, απέχει ο αρχηγός Χρίστος Πογιατζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ