aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ κούραση και ο γκολτζής Κατσιαράβα

Η κούραση και ο γκολτζής Κατσιαράβα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Οι πολύ δυνατές προπονήσεις στη Βουλγαρία επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας στο τελευταίο φιλικό με τη Σαπουρτάλο. Ο Ντόντσιτς το πρωί της Τετάρτης έκανε δυνατή πρωινή προπόνηση, το απόγευμα ακολούθησε το φιλικό και όπως ήταν λογικό επηρέασε σε κάποιο βαθμό την ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται κουρασμένοι.

Παρόλα αυτά ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός αγωνίστηκε ως εξής: Τερματοφύλακας ο Μπογκαντίνοφ, στα άκρα της άμυνας οι Μουλαζίμης και Φράνκα και κεντρικό δίδυμο οι Ντόβπνια και Κρατσιούνοφ. Στη μεσαία γραμμή, οι Ενέσκου, Αράμπαλ και Πινσέλι. Στην επίθεση οι Κιπιάνι, Κυπριανού και Κατσιαράβα.

Ο τελευταίος σκόραρε σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, δείχνοντας να προσαρμόζεται και να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κιπιάνι, που περνά από δοκιμαστικά, υπέστη τράβηγμα νωρίς και αντικαταστάθηκε από τον Χατζηβασίλη, ενώ ο Ντόβπνια θα συνεχίσει τα δοκιμαστικά και θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια. Οι επίσης υπό δοκιμή Φερφελέα και Ρόκατς, αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσουν.

Ο Ντόντσιτς θα τους δώσει την ευκαιρία και στα επόμενα φιλικά στη Βουλγαρία και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον τους. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο ήταν οι Μυτίδης, Κοννέ, Χάτζιαρος, Πογιατζής, Αρέστη, Ιλουρίντζε, Κατσιαράβα, Ηλία, Ενέσκου, Τζέφερσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ