aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ κατηφόρα συνεχίστηκε

Η κατηφόρα συνεχίστηκε

O Εθνικός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση για ακόμη μία φορά και ηττήθηκε δίκαια προχθές από τη Νέα Σαλαμίνα (0-2) στο Δασάκι. Έμεινε στους 30 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Καρμιώτισσα και τον Άρη, απέχοντας εφτά πόντους από τη 12η Δόξα. Η τελευταία φορά που νίκησε ήταν τους πράσινους της Κατωκοπιάς στις 23 Ιανουαρίου.

Προχθές παρουσίασε προβλήματα και στις τρεις γραμμές. Η άμυνα έμπαζε, το κέντρο δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και το αποτέλεσμα ήταν να μην τροφοδοτηθούν οι φορ, Κατσιαράβα και Ζελάγια. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το 90λεπτο, οι μπλε απείλησαν μόνο στο 81’ με τον Ντόβπνια. Γι’ αυτό και ο προβληματισμός συνεχίζεται στις τάξεις του Εθνικού, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα δεν λένε να σταματήσουν. Πλέον, ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Βάλντας Ιβανάουσκας θα προσπαθήσει να επωφεληθεί για να βελτιώσει την ομάδα. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Άρης στο Τσίρειο (1/4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ