aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ Europol αναζητεί τον Ιάκομπ!

Η Europol αναζητεί τον Ιάκομπ!

Τη βοήθεια της Europol, του Οργανισμού επιβολής του νόμου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει ζητήσει η κυπριακή Αστυνομία για να βγάλει άκρη αναφορικά με τις καταγγελίες του Αλεξάντρου Ιάκομπ, ότι συμμετείχε σε ύποπτο αγώνα στην Κύπρο. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η Europol θα εντοπίσει τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή για να του πάρει κατάθεση. Εφόσον καταθέσει επίσημα τους ισχυρισμούς του θα αρχίσει και η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης από την αρμόδια ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού είναι αναρμόδια να διερευνήσει τις καταγγελίες Ιάκομπ, αφού συστάθηκε το 2017 και οι καταγγελίες αφορούν αγώνα του 2016. Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρός της, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο σχετικός Νόμος του 2017 δεν έχει αναδρομική ισχύ.

Όταν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση Λαρένα, απάντησε ότι έχει ζητηθεί βοήθεια των ανακριτικών ισπανικών Αρχών, αφού πρέπει να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ