aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Η εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ μας γεμίζει όλους με πίστη»

«Η εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ μας γεμίζει όλους με πίστη»

Το δελτίο Τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Άχνας με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά: «Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Εθνικός Άχνας στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως και πάλι λόγω ατυχίας, αλλά και αστοχίας δεν αποκόμισε κανένα βαθμολογικό όφελος. Η εμφάνιση, όμως, ήταν πολύ ικανοποιητική και γεμίζει με πίστη όλους για την ομάδα, αφού κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο και με τέτοιες εμφανίσεις σύντομα θα έρθουν και οι επιτυχίες.

Είναι επίσης ευχάριστο πού όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι καλά και παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν συμμετείχαν όλοι στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Αύριο συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μετά από δύο παιχνίδια εκτός έδρας επιστροφή στο Δασάκι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, αφού πρέπει ξανά να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τον δύσκολο μαραθώνιο του πρωταθλήματος με αισιοδοξία.

Σήμερα συμμετείχαν στις προπονήσεις και οι Γριγκαλάβα και Τσικάρσκι που απέχουν εδώ και τρείς εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Παραμένει εκτός ο Μπόγκταν ο οποίος έσπασε την κλείδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας και θα παραμείνει εκτός για ακόμα ένα μήνα τουλάχιστον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ