aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ. Χαραλάμπους: «Μπορούσε ακόμα και να χάσουμε»

Η. Χαραλάμπους: «Μπορούσε ακόμα και να χάσουμε»

Για περίεργα συναισθήματα μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους μετά το 2-2 του Εθνικού με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κύπριος προπονητής παραδέχτηκε ότι στο τέλος και αφού το 2-0 υπέρ της ομάδας του έγινε 2-2, μπορούσε και να έρθει η ήττα:

«Περίεργα συναισθήματα. Είχαμε ένα πλάνο που το εφαρμόσαμε σχεδόν τέλεια στο πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε με 2-0. Στα αποδυτήρια ανέφερα ότι δεν θα είναι εύκολο το δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα και μας στοίχισε. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε ακόμα και να χάσουμε το ματς. Πολύτιμος ο βαθμός.

Θέλω να ευχαριστήσω τον λιγοστό κόσμο, μας βοήθησε. Θα κάνουμε το παν να υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου που δεν κερδίσαμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Από αύριο θα αφοσιωθούμε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Καλή συνέχεια στον φίλο Κωνσταντίνο (σ.σ.: Μηνά) και τη Νέα Σαλαμίνα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ