aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ αξία του Μπογκατίνοφ και η προετοιμασία του Πρότσιεκ

Η αξία του Μπογκατίνοφ και η προετοιμασία του Πρότσιεκ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Μάρτιν Μπογκατίνοφ, ήταν βασικός στην ήττα των Σκοπίων από το Ισραήλ με 2-1, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Εθνικού αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Σκοπίων και το γεγονός αυτό αποτελεί τιμή για την ομάδα της Άχνας.

Ο Μπογκατίνοφ, που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, λόγω της άσεμνης χειρονομίας που έκανε στον αγώνα με τον Ερμή, χαίρει εκτίμησης στο Δασάκι. Ήταν μια κάκιστη ενέργεια, όμως δεν μπορεί να επισκιάσει την αξία και τον χαρακτήρα του Σκοπιανού πορτιέρο, τονίζουν στον Εθνικό. Ο Μπογκατίνοφ, που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Άχνας, δεν θα είναι στη διάθεση του νέου προπονητή, στα ματς με τη Δόξα και τον ΑΠΟΕΛ και θεωρείται σημαντική απώλεια.

Τη θέση του Μπογκατίνοφ κάτω από τα δοκάρια στα πιο πάνω παιχνίδια θα πάρει ο Πολωνός Πάτρικ Πρότσιεκ. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων, Πανίκος Χαραλάμπους, δουλεύει εντατικά τις τελευταίες μέρες με τον Πολωνό τερματοφύλακα, για να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να αντικαταστήσει επάξια τον Μπογκατίνοφ.

Ο νέος προπονητής του Εθνικού, Βάλντας Ιβανάουσκας, για σήμερα παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Με την επάνοδό τους στις προπονήσεις, αύριο, θα προετοιμαστούν για τον αγώνα με τη Δόξα, στο Μακάρειο.

Στο ιατρικό δελτίο του Εθνικού βρίσκονται οι Πινσέλι, Κιπιάνι, Γκαβρίλα, Ιλουρίντζε, Χατζηβασίλης, Γκριγκαλάβα, Τσικάρσκι και Φιλίποφ. Η διακοπή κρίνεται ωφέλιμη για όλους, που κάνουν αγώνα δρόμου να επανέλθουν το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ