aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ απειρία κόντρα στην… ανακαίνιση

Η απειρία κόντρα στην… ανακαίνιση

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το παρθενικό της ταξίδι στην Α’ Κατηγορία αρχίζει η ΑΕΖ, δίνοντας το πρώτο της παιχνίδι σήμερα, με αντίπαλο στον Εθνικό στο «Αμμόχωστος», ως γηπεδούχος. Η ομάδα του Ζακακίου έχει προετοιμαστεί με στόχο να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι και η πιο εύκολη αποστολή όμως ο τεχνικός της, Νικόλας Μαρτίδης, πιστεύει πως έχει το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του.

Στο σημερινό ματς, η ΑΕΖ θα στηριχθεί πιο πολύ στην άμυνα, με πρώτο στόχο να μην δεχθεί γκολ και ακολούθως θα κυνηγήσει το γκολ. Οι πράσινοι θα στηριχθούν στον ενθουσιασμό και στη δίψα για καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα, που θα τους δίνουν ελπίδες για διεκδίκηση της παραμονής μέχρι τέλους.

Στη θέση του τερματοφύλακα θα είναι ο Χρυσοστόμου και στα άκρα της άμυνας οι Κατσής, Σακελλαρίου. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σκόπλιακ και Μαμμίδης. Τη μεσαία γραμμή θα στελεχώσουν οι Σιμονζί, Αουρέλιο και Βιγιαφάνε. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανδρέου (εναλλακτική επιλογή η Πιτταράς) και στα άκρα ο Σάσι και ο Πάγκαλος.

Ο Εθνικός έχει στόχο τη νικηφόρα πρεμιέρα στο «Αμμόχωστος». Οι κυανόλευκοι της Άχνας λένε ότι έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Έγιναν πάρα πολλές αλλαγές και ο στόχος τους είναι να παρουσιαστούν με νέο πρόσωπο στο πρωτάθλημα, έχοντας τον ίδιο προπονητή. Η ομάδα του Ντανίλο Ντόντσιτς θέλει να κάνει μια πορεία, πολύ καλύτερη από την περσινή.

Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα κόντρα στην ΑΕΖ και να επικρατήσουν. Με προσοχή στην άμυνα γιατί πάντα η πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Η μεγάλη ελπίδα του Εθνικού για το σκοράρισμα ακούει στο όνομα Νίκα Κατσιαράβα. Ο Γεωργιανός στράικερ αποκτήθηκε για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Λόγω του τραυματισμού των τερματοφυλάκων Μυτίδη και Αναστάση, δεύτερος κίπερ σήμερα θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Πανίκος Χαραλάμπους. Εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Ρόκατς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ