aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ Αλκή επέστρεψε και το «φωνάζει»! (video+pics)

Η Αλκή επέστρεψε και το «φωνάζει»! (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την πρώτη μεγάλη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα πήρε απόψε η Αλκή και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού «άλωσε» το Δασάκι της Άχνας με γκολ του Τικρούζια στο 74ο λεπτό και κατέκτησε το τρίποντο στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Η «Αθάνατη» ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε την κατοχή, έφτιαξε περισσότερες και πιο μεγάλες ευκαιρίες και δίκαια έφυγε νικήτρια από μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχουν τους ίδιους στόχους. Από την άλλη, η προσφυγική ομάδα έδειξε πως το εμπάργκο και οι πολλές αποχωρήσεις την επηρεάσαν αρκετά.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκαντίνοφ, Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Ντόβπνια, Τσικάρσκι (88′ Πογιατζής), Ενέσκου (80′ Παπαγεωργίου), Πινσέλι, Αρέστη, Κιπιάνι, Κυπριανού (67′ Γκαβρίλα), Χαραλάμπους.

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Στρατηλάτης, Φραγκέσκου, Ντιακιτέ, Πάρπας, Χαρή, Λούτοβιτς, Πιεράτσι, Τικρούζια (90’+4 Ιτουά), Ντουβεντρού, Γουίλι (77′ Τριμπό), Αμντί (83′ Χαραλάμπους), Βασίλεφ.

Σκόρερ: Τικρούζια 74′

Κίτρινες: Στόιτσεφ / Πιερατσί

Αποβολές: –

Στάδιο: Δασάκι

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος: Σωτηρίου Λούκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ