aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ Άχνα επέστρεψε εκεί όπου ανήκει - Οι εικόνες από τους πανηγυρισμούς!

Η Άχνα επέστρεψε εκεί όπου ανήκει – Οι εικόνες από τους πανηγυρισμούς!

Ένα μονάχα χρόνο μακριά από τα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας έμεινε ο Εθνικός Άχνας! Οι «μπλε» του Γιώτη Εγκωμίτη, μετά από την ολοκλήρωση της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία, εκεί όπου ανήκει η προσφυγική ομάδα.

Η φετινή σεζόν, είναι πρώτη στην ιστορία της που αγωνίστηκε στη δεύτερη σε τάξη ποδοσφαιρική κατηγορία της Κύπρου κατά τα τελευταία 26 χρόνια. Η Άχνα έπαιξε ξανά στη Β’ Κατηγορία τελευταία φορά την περίοδο 1991-92.

Ο Εθνικός κέρδισε εκτός έδρας με 4-2 τη ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου και με 68 βαθμούς εξασφάλισε την άνοδό της, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής. Βλέπετε, ακόμη κι αν κερδίσει και κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ηττηθεί η Άχνα και κερδίσει κι ο Άρης, υπερτερούν οι μπλε σε περίπτωση ισοβαθμίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» λόγω των μεταξύ των δύο τους αποτελεσμάτων (0-0 στο Δασάκι, 2-2 στο Τσίρειο).

Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη ωστόσο, με νίκη απέναντι στην ΑΕΖ στο Δασάκι στο φινάλε, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αυτό είναι που θέλουν όλοι στο σύλλογο. Να βάλουν και το κερασάκι στην τούρτα της τρέχουσας περιόδου με ένα τρόπαιο.

Δείτε φωτογραφίες από τα πανηγύρια της Άχνας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ