aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΓιώτης Εγκωμίτης: «Πανικοβληθήκαμε με τις τρείς αλλαγές» (δηλώσεις Αδάμου)

Γιώτης Εγκωμίτης: «Πανικοβληθήκαμε με τις τρείς αλλαγές» (δηλώσεις Αδάμου)

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στις τρεις αναγκαστικές αλλαγές της ομάδας του και για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα:

Οι δηλώσεις του Γιώτη Εγκωμίτη:

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κακή ψυχολογία παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Στα πρώτα λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να σκοράρουμε. Πανικοβληθήκαμε με τις τρείς αλλαγές αλλά ανταπεξήλθαμε. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες. Ο Χατζηβασίλης αγωνιζόταν με πρόβλημα όλο το ημίχρονο. Η Αναγέννηση δεν μας πίεσε ασφυκτικά από θέμα ότι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στην Αναγέννηση που δεν της αξίζει η θέση που έχει».

Ο τεχνικός της Αναγέννησης, Αδάμος Αδάμου δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του: «Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Εθνικό και στον φίλο τον Γιώτη για την νίκη τους. Πριν έρθουμε φοβόμασταν κάποια πράγματα. Θα είμαι λακωνικός, με τέτοια εμφάνιση είναι κρίμα να χάνουμε, κάναμε λάθη που μας στοίχισαν, ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ