aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΓια να κρατήσουν τις αποστάσεις…

Για να κρατήσουν τις αποστάσεις…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Εθνικός και Ερμής κοντράρονται σήμερα στο Δασάκι, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι μπλε θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν την έδρα για να πάρουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει μακριά από τις όποιες περιπέτειες ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων άλλων αγώνων, ενώ οι φιλοξενούμενοι πάνε στο παιχνίδια για το «διπλό» που θα τους διατηρήσει στην 1η θέση του β’ γκρουπ και αν στραβοπατήσει η Νέα Σαλαμίνα που ακολουθεί στη βαθμολογία, να ανοίξουν και άλλο τις αποστάσεις.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Βάλντας Ιβανάουσκας «κατασκόπευσε» τον Ερμή στο παιχνίδι με τον Άρη, γνωρίζει πως εάν κερδίσει σήμερα θα φύγει για τα καλά η πίεση από την ομάδα του και γι’ αυτό κάλεσε τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Κατσιαράβα που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω ίωσης, επιστρέφει και θα είναι στην αρχική ενδεκάδα πλάι στον Ζελάγια. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Στόιτσιεφ, ενώ εκτός αποστολής θα είναι και πάλι ο τραυματίας Πιντσέλι.

Πολύ περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει τον Μπάουμαν, ο οποίος στάθηκε άτυχος αφού υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αλεξίου, ο οποίος θα απουσιάσει γι’ αρκετό διάστημα. Απ’ εκεί και πέρα, εκτός αποστολής είναι οι Κότο και Κέζος που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ