aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓια ν’ ανασάνουν μια και καλή…

Για ν’ ανασάνουν μια και καλή…

ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Εθνικός φιλοξενεί τον Άρη στο Δασάκι και θέλει βαθμολογικό κέρδος για να εξασφαλίσει (και) μαθηματικά την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα της Άχνας που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας είναι στους 39 βαθμούς και θέλει ακόμη έναν βαθμό για να σφραγίσει την παραμονή.

Υπάρχουν πολλές επιστροφές, οπότε η ομάδα θα πάει με αυξημένες επιλογές. Επιστρέφουν οι Ζελάγια, Γκρατσιούνοφ, Αρέστη, Πινσέλι, Στόιτσιεφ ενώ θα απουσιάζει εκ νέου ο Χατζηβασίλης. Παρά το ότι ο Εθνικός κέρδισε το προηγούμενο παιχνίδι, ο Ιβανάουσκας θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Μπογκατίνοφ στον άσο, στα άκρα της άμυνας οι Ντόβπνια-Φιλίποφ, στο κέντρο της άμυνας οι Γκρατσιούνοφ-Στόιτσιεφ, στη μεσαία γραμμή οι Πινσέλι-Ενέσκου-Κυπριανού-Κιπιάνι και επιθετικό δίδυμο οι Ζελάγια-Κατσιαράβα θεωρούνται οι επικρατέστεροι. Οι δύο τελευταίοι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα δώσουν μάχη για το ποιος θα πάρει την πρώτη θέση του σκόρερ της ομάδας. Ο Ζελάγια μετρά 15 γκολ και ο Κατσιαράβα μετρά 14.

Στον αντίποδα, η νίκη επί της Δόξας έφερε άλλον αέρα στον Άρη. Δεν ανησυχεί καθώς το +6 από την τελευταία θέση παρέχει ασφάλεια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι αδιάφορος ο Άρης. Μαθηματικά τίποτε δεν έχει τελειώσει και οι πράσινοι θα μπουν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο το «διπλό» ή στη χειρότερη περίπτωση να μη χάσουν. Εκτός πλάνου λόγω καρτών είναι ο Αλβάρεθ, όπως και οι μόνιμα παροπλισμένοι Παναγή, Σκούρτης.

Τη θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Βέλνα θα πάρει ένας εκ των Ευσταθίου, Θεοφίλου. Οι πράσινοι πέρασαν δύσκολες στιγμές φέτος, όμως έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα. Από τον Ιανουάριο και μετά, με την αλλαγή και στο πόστο του προπονητή, πήραν τους βαθμούς που χρειάζονταν και ανάσαναν. Παρόλα αυτά, η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα έχει ιδιαίτερη σημασία να φύγουν απόψε με βαθμολογικό κέρδος από το Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ