aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΓια άλλους εφτά ποδοσφαιριστές

Για άλλους εφτά ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Την απόκτηση ακόμη εφτά ποδοσφαιριστών ζήτησε ο Ντανίλο Ντόντσιτς. Ο τεχνικός του Εθνικού επιδιώκει την κάλυψη των κενών που άφησαν οι παίκτες που αποχώρησαν. Στη λίστα του έχει κεντρικούς αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς.

Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές, οι Αρέστη, Κυπριανού, Τζέφερσον, Φράνκα και Μουλαζίμης. Οι κυανόλευκοι διεκδικούν την υπογραφή Γεωργιανού επιθετικού, στον οποίο έκαναν πρόταση. Στα υπόψη τους είναι και ο Αργεντινός φορ Ντιστέφανο αλλά υπάρχει προβληματισμός επειδή δεν έχει αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο.

Ο Μπογκατίνοφ ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια και μαζί με τον Μυτίδη αποτελούν τις επιλογές της ομάδας της Άχνας για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και συνεχίζουν οι Πινσέλι και Χατζηβασίλης. Στη έξοδο φαίνεται ότι βρίσκονται οι αδελφοί Γκριγκαλασβίλι και ο Ιάκομπ, λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ανοικτό παραμένει το θέμα του Ντε Βρίισε, στον οποίο προτάθηκε ανανέωση συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ