aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΓέμισαν μπαταρίες και επέστρεψαν

Γέμισαν μπαταρίες και επέστρεψαν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός Άχνας ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Βουλγαρία και επέστρεψε στην Κύπρο. Η προσφυγική ομάδα μπαίνει πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της που θα έχει ως πρώτιστο στόχο το τελικό μοντάρισμα.

Για την προετοιμασία που έγινε στη Βουλγαρία ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού, Τόμης Κουής, που ήταν μαζί με την ομάδα στο Μπάνσκο και είδε από κοντά όλη τη δουλειά που έγινε, δήλωσε: «Οι συνθήκες στο Μπάνσκο ήταν πάρα πολύ καλές και οι εγκαταστάσεις εξαιρετικές. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές δούλεψαν πολύ σκληρά. Το πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν έντονο και για αυτό βγήκε και η κούραση στους παίκτες. Υπήρξε μεγάλη διάθεση από όλους και έντονος συναγωνισμός στις προπονήσεις. Εκτιμώ ότι τέθηκαν οι βάσεις για μία καλή σεζόν».

Οι κυανόλευκοι της Άχνας επέστρεψαν και σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Στη Βουλγαρία ο Ντανίλο Ντόντσιτς πέρασε αρκετούς παίκτες από το μικροσκόπιό του και έχει πάρει τις αποφάσεις του. Στις προπονήσεις συμμετείχαν δύο Ρώσοι, οι Κιπιάνι και Ντόβπνια, δύο Λετονοί, οι Μπέρενφελτς και Γιερμολάγιεφ, ο Βούλγαρος στόπερ Μπόρις Στόιτσιεφ και ο Ρουμάνος στόπερ Ρόκατς.

Μαζί με την αποστολή των Αχνιωτών επέστρεψε και το τελευταίο απόκτημά τους, ο Ρουμάνος ακραίος επιθετικός Μπογκτάν Γκαβρίλα. Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Πετρολούλ Πλοέστι, έκανε κάποιες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και πιστεύεται ότι πολύ σύντομα θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ