aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΦουλάρει για δύο πλάγιους φορ

Φουλάρει για δύο πλάγιους φορ

Μετά τη θετική έκβαση που είχε το θέμα με τον Κοστόφσκι (φωτό αριστερά – έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο), ο Εθνικός Άχνας στρέφει αλλού την προσοχή του για το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Τη δεδομένη στιγμή πέφτει μεγαλύτερο βάρος στην προσθήκη δύο ακραίων επιθετικών.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης μαζί με τον Γιάννο Δημοσθένους είναι σε καθημερινή επαφή, αξιολογούν περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί και είναι σε διαπραγματεύσεις. Ένα όνομα έχει ξεχωρίσει, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Ενίσχυση θα γίνει και με έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μάλιστα θα προορίζεται για βασικός.

Επιβάλλεται να γίνουν προσεκτικές κινήσεις, μιας και οι τελευταίες θέσεις που θα καλύψουν το ρόστερ της ομάδας θα είναι παίκτες που θα αποτελούν κατά κύριο λόγο βασικές μονάδες. Οι προπονήσεις έχουν αρχίσει, όμως, απουσιάζουν οι Γκλομπάρντ και Λαμπάν. Ο πρώτος θα ενσωματωθεί την 1η Ιουλίου και ο δεύτερος στις 3 Ιουλίου. Χθες υπέγραψε συμβόλαιο και ο Γιάννης Ευσταθίου, με τον οποίο υπήρχε εδώ και καιρό προφορική συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ