aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΦιλίππου: «Το απαιτούμε, το θέλουμε και με την Ομόνοια»

Φιλίππου: «Το απαιτούμε, το θέλουμε και με την Ομόνοια»

Σεβασμό απαιτεί ο Εθνικός δια στόματος του Προέδρου του Κίκη Φιλίππου, μέσω δηλώσεων του στον SuperSport FM. Όπως ανέφερε, στην προσφυγική ομάδα θεωρούν ότι χθες κόντρα στην ΑΕΚ υπήρξαν λανθασμένες αποφάσεις, ενώ εξέφρασε και παράπονα και για προηγούμενα ματς που ξανά η ομάδα του δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Αυτό που θέλει ο Εθνικός σύμφωνα με τον κ. Φιλίππου είναι όλα να κρίνονται μέσα στο γήπεδο, όχι μέσω κάτι άλλου, όπως θέλουν και απέναντι στην Ομόνοια στον ερχόμενο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όσα δήλωσε ο Κίκης Φιλίππου:

Για την διαιτησία: «Είχαμε πει ότι δεν θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Δεν θα αναφερθώ μόνο στον αγώνα με την ΑΕΚ. Γενική εικόνα είναι ότι ο Εθνικός παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο Εθνικός είναι επτάψυχος και δεν θα υψώσουμε λευκή σημαία ούτε θα γονατίσουμε. Καιρός να προσέξουν κάποιοι. Ναι θεωρούμε ότι υπήρχαν λανθασμένες αποφάσεις, όπως το πέναλτι στον Ηλία στο τέλος του αγώνα. Είδαμε παρόμοιες φάσεις να δίνονται σε άλλα παιχνίδια. Το τονίζω δεν αναφέρομαι μόνο στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εμάς μας έχουν μάλλον κατατάξει σε άλλη κατηγορία ομάδων και πιστεύουν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Τι πρέπει να αλλάξει: «Η ομάδες που έχουν παράπονο είναι οι ίδιες 4-5 ομάδες όπως κάθε χρόνο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει σταματημό η κατηφόρα. Πρέπει να επιμορφώνονται και να δουλεύουν συνεχώς. Χρυσοπληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με τα μάτια τους με αυτά που βλέπουμε. Πρέπει κάποιοι να βγουν να μιλήσουν, να τα πουν με τον κύριο Μάζιτς καθώς δεν υπάρχει δικαιολογία. Εμείς απαιτούμε σεβασμό, όλα να κρίνονται μέσα στο γήπεδο, όχι μέσω κάτι άλλου. Το ίδιο θέλουμε και με την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ