aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΦιλίππου: «Θα πάμε να το πληρώσουμε...»

Φιλίππου: «Θα πάμε να το πληρώσουμε…»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνα, Κίκης Φιλίππου.

Το αρχικό του σχόλιο: «Το πρόστιμο το δεχτήκαμε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς και ο προπονητής χρησιμοποίησε μόνο έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σήμερα θα διευθετηθεί. Είναι από τα πρόστιμα που γνωρίζαμε ότι θα το δεχόμασταν».

Τι έγινε και δεν πληρώθηκε αυτό το πρόστιμο: «Δεν το ξεχάσαμε, είχαμε άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να πληρώσουμε. Το τραβήξαμε μέχρι και την τελευταία μέρα, η ομάδα κάνει αγώνα επιβίωσης. Ξημερώνει η κάθε μέρα και δεν ξέρουμε πια τρύπα θα κλείσουμε».

Τι συμβαίνει με την αποπληρωμή των προστίμων, δίνεται χρονικό περιθώριο: «Υπάρχει χρονικό περιθώριο για αποπληρωμή των προστίμων. Αν είναι μεγαλύτερο το ποσό, όσα σωματεία υπαγόμαστε στην ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά θα μας αφαιρεθούν από την δόση τέλος του μήνα. Το συγκεκριμένο πρόστιμο θα πάμε να το πληρώσουμε σήμερα. Σε περιπτώσεις που είναι μεγάλο το πρόστιμο και δεν μπορεί ένα σωματείο να το πληρώσει άμεσα τότε θα γίνει διευθέτηση. Αλίμονο να μην μπορούσαμε να κάνουμε μια διευθέτηση. Είναι ένα σοβαρό θέμα για κάποια σωματεία στα οποία τα έσοδα είναι περιορισμένα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της. Η απουσία του Πιντσέλι είναι δεδομένη. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή. Θα περιμένουμε και την προπόνηση της Παρασκευής για να δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό όπως και αυτό που έρχεται με την ΑΕΚ. Θα ετοιμαστούμε για να πάμε σε αυτό το παιχνίδι με στόχο το καλύτερο. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα κάνει πιο δύσκολο το δικό μας έργο. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, άξια είναι εκεί που βρίσκεται και αυτές οι ομάδες δεν θέλουν και πολύ να τιμωρήσουν αντιπάλους. Η ΑΕΚ θα έρθει πιο σοβαρή στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Αν ενδιαφέρθηκε ομάδα για τον Κατσιαράβα:
«Δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο. Ότι ακούτε κι εσείς ακούμε και εμείς».

Για την ενίσχυση Ιανουαρίου:
«Έχουμε τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Ο Σίλας ήταν πληρωμένος, πληρώσαμε και το πρόστιμο και περιμένουμε αλλαγή της απόφασης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ