aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΦιλίππου: «Ο Κίκης πληρώνει συνέχεια…»

Φιλίππου: «Ο Κίκης πληρώνει συνέχεια…»

Απαντήσεις σε όλα όσα ρωτήθηκε έδωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου μέσω χθεσινών ραδιοφωνικών του δηλώσεων. Ο διοικητικός ηγέτης του προσφυγικού σωματείου δεν μάσησε τα λόγια του και τοποθετήθηκε σε αρκετά καυτά θέματα που αφορούν την ομάδα του. Αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ, για τον Κατσαράβα, τον Γιώργο Κούμα, τους φακέλους και φυσικά για τον Εθνικό.

«Δεν παίρνουμε αυτό που δίνουμε στο γήπεδο για 2-3 παράγοντες που δεν μπορώ να σχολιάσω. Κάνουμε αγώνα επιβίωσης. Η ομάδα μας είναι ανταγωνιστική. Σεβόμαστε την ΑΕΛ, έχουμε δύσκολο έργο και θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό. Θα το παλέψουμε», ήταν το αρχικό του σχόλιο για το σημερινό παιγνίδι με την ομάδα της Λεμεσού.

Στη συνέχεια η κουβέντα με τον Κίκη Φιλίππου πήγε στον Τόζα Σάπουριτς, στο αν και κατά πόσο έχει κάποια σχέση με τον Κατσαράβα, που έχει τραβήξει αρκετά μάτια πάνω του. «Καμία σχέση δεν έχει ο Σάμπουριτς με τον Κατσαράβα. Τον παίκτη τον διαχειρίζεται ο Εθνικός και ο ατζέντης του. Πάνε στις καφετέριες με το παλτά τους, πίνουν ουισκάκια και λένε ότι θέλουν».

Για τις φήμες που κυκλοφορούν και τον θέλουν να έχει σχέση με το παρασκήνιο, είπε: «Ο Κίκης ουδέποτε ήταν στο παρασκήνιο. Είμαι 27 χρόνια πρόεδρος και άλλα 15 χρόνια προηγουμένως σαν παίκτης. Ο Κίκης πληρώνει συνέχεια. Ο Κίκης δεν πάει ταξίδια. Να… κατεβούν λίγο κάτω οι άνθρωποι που είναι στα ψηλά».

Στην ερώτηση αν ο Εθνικός έχει την εύνοια του Αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ήταν και πάλι κάθετος: «Ο Κούμας εκπροσωπεί το Σωματείο μας τα τελευταία 7-8 χρόνια. Όταν ο Εθνικός έπαιξε δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη είχαμε τον Κούμα; Όταν στο παρελθόν τερματίσαμε 4η είχαμε τον Κούμα;».

Λακωνικό ήταν το σχόλιο για τους φακέλους, «δεν προστατεύουμε το ποδόσφαιρό μας. Δεν υπάρχουν σταθεροί παράγοντες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Και τέλος με αρκετή δόση χιούμορ μίλησε για την κλήρωση του κυπέλλου, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με την Ομόνοια. «Σε κάποιο φίλο είπα ότι θα κληρωθούμε με την Ομόνοια. Όπερ και εγένετο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κληρωνόμαστε με την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ