aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΦιλίππου για Ιάκομπ: «Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαμε να στήσει το ματς. Συνάντηση...

Φιλίππου για Ιάκομπ: «Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαμε να στήσει το ματς. Συνάντηση με δικηγόρους»

Δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ιάκομπ, ο πρόεδρος του Εθνικού. Ο Κίκης Φιλίππου σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις (Super Sport fm 104.0), αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του εν λόγω ποδοσφαιριστής, ο οποίος δήλωσε σε Μέσο της Ρουμανίας πως αγωνίστηκε σε στημένο παιχνίδι με την φανέλα των Αχνιωτών.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Μου τα έχουν μεταφέρει. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αφού θέλει να κάνει αποκαλύψεις λέει ότι το υποψιάστηκε. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαν κάποιοι να έρθει ισοπαλία αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει μια επιτροπή και να τον καλέσει να καταθέσει. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Μιλά για τον Κότο Παγές που πέτυχε πέντε πέναλτι και έχασε το πέναλτι σε εκείνο το παιχνίδι. Ξεχνά να πει ότι όταν έχασε το πέναλτι ο Κότο πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ξεχνά να πει ότι ο ίδιος έκανε το λάθος και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Είπε ότι δεν θα ερχόταν στην Κύπρο. Εμείς τον απορρίψαμε την επόμενη χρονιά και την επόμενη σεζόν πήγε στην Πάφο. Φαίνεται υπάρχει μια πικρία. Γιατί ήρθε και την επόμενη χρονιά στην Κύπρο αφού έβλεπε κάποια πράγματα. Δείτε τι κάνει στην φάση του πρώτου γκολ. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαμε και είπε ότι υποψιάστηκε. Σήμερα το απόγευμα έχουμε συνάντηση. Στο Δ.Σ. μας υπάρχουν τρεις δικηγόροι και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ