aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Βαρόμετρο οι Ζάκπα και Αμπντουλάγιεφ

Εθνικός: Βαρόμετρο οι Ζάκπα και Αμπντουλάγιεφ

Από τον Γκόπα Ζάκπα περιμένουν και φέτος πολλά στο Δασάκι. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Αφρικανός επιθετικός κινήθηκε στα ρηχά, έμεινε πολύ πίσω από τον γνωστό καλό εαυτό του. Ο Ηλίας Χαραλάμπους, που πιστεύει πολύ στον Ζάκπα, όπως και στον Αμπντουλάγιεφ, θα επιδιώξει να τους ανεβάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά, αναμένοντας καλή παρουσία και γκολ στο αυριανό ματς με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ντόλεζαλ, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, αλλά και ο Ελουντού, που προέρχεται από τραυματισμό, αισθάνονται καλύτερα και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Ο Κύπριος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα αφού ο Εθνικός ήταν κακός απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Ο Ταράσοφς διεκδικεί θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Καρασάουσκας θα πάρει τη θέση του Ντόλεζαλ, ενώ οι Τολεμές και Ασούμπρε διεκδικούν μια θέση στην επίθεση, όπως και ο Κ. Ηλία στη μεσαία γραμμή.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ