aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Τους εμπιστεύεται, τους το δείχνει

Εθνικός: Τους εμπιστεύεται, τους το δείχνει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ο Εθνικός εκτός των άλλων έδειξε ότι διαθέτει και βάθος. Παρά τις σημαντικές απουσίες που υπήρχαν, η ομάδα δεν επηρεάστηκε και πήρε το ζητούμενο που ήταν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο. Ο Ηλίας Χαραλάμπους πήρε τα εύσημα και για τη διαχείριση του ρόστερ αφού κατάφερε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές σε ετοιμότητα.

Με την Καρμιώτισσα πήραν χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό καιρό οι Ιωάννου, Σάβιτς και Κουμής. Μάλιστα, ο Κουμής πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Εθνικού. Ο Κύπριος τεχνικός δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του και παίρνει από τον καθέναν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Στο Δασάκι συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την Πάφος FC. Ο Ηλίας Χαραλάμπους, παρά την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του, συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους. Ο Κύπριος τεχνικός «διάβασε» το παιχνίδι της παφιακής ομάδας και ετοιμάζει το πλάνο του για να «χτυπήσει» ο Εθνικός την έκτη διαδοχική νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ