aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Το λέει και το πιστεύει ο Χαραλάμπους

Εθνικός: Το λέει και το πιστεύει ο Χαραλάμπους

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δούλεψε πολύ τις τελευταίες ημέρες στην τακτική που θα ακολουθήσει στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αναμένει ότι θα δεχθεί πίεση ο Εθνικός και για αυτό δίνει έμφαση στην αμυντική λειτουργία, αναζητώντας το γκολ κυρίως μέσω των αντεπιθέσεων.

Επίσης ένα άλλο στοιχείο που ζήτησε από τους παίκτες του είναι η απόλυτη συγκέντρωση και η αποφυγή ατομικών λαθών που στοίχισαν πάρα πολύ μέχρι τώρα.

Ο Χαραλάμπους παρουσιάζεται αισιόδοξος για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και αυτή του την αισιοδοξία τη μεταφέρει καθημερινά στους παίκτες του. Μάλιστα τους έστειλε και το μήνυμα πως μπορούν για το θετικό αποτέλεσμα. Παρά το άσχημο ξεκίνημα, ο Κύπριος τεχνικός πιστεύει στους παίκτες του και εκτιμά ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Οι Ελουντού, Ασούμπρε, Κ. Ηλία, Τολεμές, Κουμής, Θ. Ιωάννου είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις και να αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ