aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να τριτώσει το καλό

Εθνικός: Θέλει να τριτώσει το καλό

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Να τριτώσει το καλό θέλει ο Εθνικός Άχνας απέναντι στην Ένωση (18:30, Cytavision1). Με την ψυχολογία στα ύψη (παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο), η ομάδα της Άχνας μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με αντίπαλους τις Δόξα και Νέα Σαλαμίνα. Φάνηκε και από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Ηλίας Χαραλάμπους στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό πως, προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.

Η προσφυγική ομάδα θα παραταχθεί σήμερα με αυτοπεποίθηση για ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Παράλληλα, ο Εθνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Νέας Σαλαμίνας στην Πάφο, που αγωνίζεται λίγη ώρα νωρίτερα (16:00). Το αποτέλεσμα θα γνωρίζει η ομάδα πριν την έναρξη του δικού της αγώνα και ενδεχομένως να έχει την ευκαιρία της για να μειώσει στο -1 από τη θέση παραμονής, σε περίπτωση ήττας των ερυθρόλευκων.

Στο παιχνίδι με τους βυσσινί ο Κύπριος τεχνικός θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Μάιντεβατς, Ουαλί και Ζάκπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ