aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να… σπάσει το ρόδι

Εθνικός: Θέλει να… σπάσει το ρόδι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός που τη… βρίσκει με τους «μεγάλους», φιλοξενεί την Ομόνοια (19:00) και θέλει μόνο νίκη, την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος που θα έχει σήμερα απέναντί του, να είναι μία μεγάλη ομάδα όμως τα περιθώρια στενεύουν για τον Εθνικό. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από καλές εμφανίσεις με μεγάλες ομάδες, όπως με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ, που άφησαν υποσχέσεις. Δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης και θέλει να σπάσει το ρόδι.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα «χτυπήσει» την Ομόνοια με αντεπιθέσεις. Πρώτα, όμως, θα στοχεύσει η ομάδα του να μη δεχτεί γκολ. Ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή, γιατί η ομάδα του διαθέτει τη χειρότερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος. Ακολούθως, με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει ο Εθνικούς, Ασούμπρε, Ελουντού, Μ. Ηλία, θα θελήσει να κάνει τη ζημιά στην Ομόνοια. Θα υπάρχουν και σήμερα αλλαγές στην ενδεκάδα. Επιστρέφουν οι Περατικός, Γκόρουπετς και Χολ. Δεν υπολογίζεται ο Φόλμπρεχτ λόγω καρτών. Οι Ζάκπα, Χουντόμπιακ, Καράουσκας κρίνονται ως αμφίβολοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ