aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να πατήσει φρένο στον κατήφορο

Εθνικός: Θέλει να πατήσει φρένο στον κατήφορο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά με δύναμη και πάθος, με στόχο τη νίκη, ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ. Έχει μπροστά του υψηλό εμπόδιο, ωστόσο παίζει με την πλάτη στον τοίχο και κάθε απώλεια από εδώ και μπρος μετρά διπλά. Ο Εθνικός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (Ανόρθωση, Δόξα, Άρη), είναι στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς και ως εκ τούτου για να ελπίζει σε παραμονή πρέπει να βάλει άμεσα φρένο στις αποτυχίες. Ο Νταβίντ Μπαντία, παραλλήλως, κοούτσαρε σε τέσσερα παιχνίδια μετρώντας μόλις μία νίκη (ΠΑΕΕΚ), επομένως καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα του συνόλου.

Ο Εθνικός θα πάει ενισχυμένος με τις μετεγγραφές Ιανουαρίου. Ο Ντούρις, που σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Άρη, σήμερα θα στοχεύσει τα δίxτυα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μάζουρεκ που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Βοϊτκόφσκι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ισπανός προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δίνει στην καλή αμυντική λειτουργία και θα επιδιώξει να «χτυπήσει» τον ΑΠΟΕΛ είτε μέσω αντεπιθέσεων είτε μέσω στατικών φάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ