aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να κάνει θόρυβο…

Εθνικός: Θέλει να κάνει θόρυβο…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αποτελούσε τον αντίπαλο που επιθυμούσαν οι άλλες τρεις ομάδες που ήταν στην κλήρωση για την ημιτελική φάση. Όμως, ο Εθνικός εδώ που έφθασε, έχει ως στόχο την παρουσία του στον τελικό κυπέλλου και θα θελήσει να τον υλοποιήσει κάνοντας την έκπληξη. Σήμερα, λοιπόν, πάει στο ΑΕΚ Αρένα (18:00, Primetel1) για να κάνει θόρυβο, να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει στον επαναληπτικό στο Δασάκι να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Εθνικού, που κινδυνεύει με υποβιβασμό στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει τη διάκριση στο κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Γι’ αυτό και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην «Αρένα», κάνοντας το πρώτο βήμα. Επίσης, θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τον πρώην προπονητή τους τον Νταβίντ Μπαντία. Αυτό είναι στα θετικά για τον Εθνικό, που γνωρίζει το στιλ και την τακτική του Ισπανού τεχνικού.

Πρώτος στόχος του προπονητή Αντρέι Ράζριτς είναι το μηδέν παθητικό. Γι’ αυτό και θα παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένη τη μεσοαμυντική του γραμμή και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Ο Σλοβένος τεχνικός προτίθεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές. Οι Μ. Ηλία και Βοϊτσκόφσκι πιθανότατα να επανέλθουν στην ενδεκάδα. Ερωτηματικό αποτελεί ο Χολ. Οι Α. Κουμής, Κ. Ηλία, Μ. Περατικός, Ντόλεζαλ είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου, που θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην «Αρένα», έχει κι αυτός έξτρα κίνητρο αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ