aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να δώσει και συνέχεια…

Εθνικός: Θέλει να δώσει και συνέχεια…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με στόχο το διπλό πάει στο «Αμμόχωστος» ο Εθνικός για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά τη σημαντική νίκη επί της Δόξας την προηγούμενη αγωνιστική (2-1), η οποία αναπτέρωσε το ηθικό όλων στην ομάδα, ο Εθνικός θέλει να δώσει και συνέχεια. Η ομάδα της Άχνας, που είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στους 25 βαθμούς, δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για τους τρεις βαθμούς.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, θέλοντας να «χτυπήσει» και αυτό το παιχνίδι. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση είναι οι επιθετικοί Μάιντεβατς, Μάριος Ηλία και Ζάκπα και αποτελούν την ελπίδα του Εθνικού για γκολ μέσα στο «Αμμόχωστος». Όσον αφορά στην ενδεκάδα, θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μάριος Ηλία και Παπαγεωργίου. Επιστρέφει ο Σάβιτς που εξέτισε την ποινή του, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Ντόλεζαλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ