aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να διατηρήσει την ανοδική του πορεία

Εθνικός: Θέλει να διατηρήσει την ανοδική του πορεία

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από εκεί που το άφησε θέλει να το «ξαναπιάσει» ο Εθνικός στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή στο «Αμμόχωστος». Ο Ηλίας Χαραλάμπους θέλει όσο τίποτα να δει την ομάδα του να διατηρεί την ανοδική πορεία, την οποία διένυε πριν από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας.

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ένωση έφεραν την προσφυγική ομάδα σε απόσταση αναπνοής πριν την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη.

Παράλληλα ο Κύπριος τεχνικός θέλει να διευρύνει τις θετικές επιδόσεις στον πάγκο του Εθνικού. Συγκεκριμένα από το ντεμπούτο του, σε σύνολο ένδεκα αγώνων πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδες του β’ γκρουπ, η ομάδα γνώρισε μόλις δύο ήττες (Δόξα και ΑΠΟΕΛ). Αντίθετα πανηγύρισε έξι φορές τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ενώ τρεις φορές έμεινε στην ισοπαλία.

Οι Ηλίας Παπαγεωργίου και Μάριος Ηλία διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, μετά τις πολύ καλές τους εμφανίσεις, οι οποίες βοήθησαν στο έπακρον τους Αχνιώτες. Αντίθετα, αμφίβολη παρουσιάζεται η συμμετοχή του Γιόβαν Κοστόφσκι στο παιχνίδι, η οποία θα κριθεί εντός της ημέρας. Δεδομένα εκτός θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ