aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Συνεχίζει με την πετυχημένη συνταγή

Εθνικός: Συνεχίζει με την πετυχημένη συνταγή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει στον Εθνικό. Ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου κρατάει τη συνταγή της παραμονής, ανταμείβει τους πρωταγωνιστές και θα κτίσει πάνω σε αυτή. Με απόφαση του προέδρου παρέμειναν όλοι στη θέση τους.

Ο προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους αλλά και οι βοηθοί του Μπόγιαν Μαρκόφσκι και Χρίστος Πογιατζής. Επίσης, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Απόστολος Μακρίδης και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννος Δημοσθένους, συνεχίζουν και αυτοί στα πόστα τους και αποτελούν σημαντικούς πυλώνες στο κτίσιμο της νέας ομάδας.

Εξάλλου, ο Ηλίας Χαραλάμπους σε συνεργασία με τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου, τον διευθυντή ποδοσφαίρου Απόστολο Μακρίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους, στρώθηκαν στη δουλειά για να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός.

Εντοπίστηκαν συγκεκριμένοι στόχοι και αναμένονται εξελίξεις. Θα γίνει κίνηση για δεύτερο τερματοφύλακα αφού αποχώρησε ο Κυριάκος Στρατηλάτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ