aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Στοχεύει σε νέο «μπαμ» μετά  την Ομόνοια και την Ανόρθωση

Εθνικός: Στοχεύει σε νέο «μπαμ» μετά  την Ομόνοια και την Ανόρθωση

Η αλήθεια είναι πως ο Εθνικός βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως κέρδισε προσφάτως την Ομόνοια και την Ανόρθωση, ενώ στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα.

Στο σημερινό παιχνίδι, λοιπόν, θέλει άλλη μία φορά να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια και να έχει βαθμολογικό όφελος. Ασφαλώς, η ΑΕΛ αγωνιζόμενη στην έδρα της και έχοντας ως στόχο να «κλειδώσει» μία θέση στην πρώτη εξάδα, εξυπακούεται πως κάνει το έργο των παικτών του Κλάφουριτς εξαιρετικά δύσκολο.

Ο προπονητής του Εθνικού, ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του το πώς θέλει να αγωνισθούν και τους προετοίμασε για μια γερή μάχη στο στάδιο της Λεμεσού. Πιστεύει πάρα πολύ σε αυτούς και αισιοδοξεί πως εάν αμυνθούν αποτελεσματικά, τότε θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για να φύγουν ακόμη και με το «διπλό» από το Τσίρειο.

Η ομάδα της Άχνας δεν έχει περιθώρια καθώς με μόλις 20 βαθμούς στο ταμείο, γνωρίζει πως η μάχη της «επιβίωσης» είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν υπολογίζεται ο Ιωάννου, ερωτηματικό η συμμετοχή του Λαμπάν. Καλύτερα αισθανόταν ο Γκλομπάρτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ