aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Στο Τσίρειο για να κυνηγήσει την έκπληξη

Εθνικός: Στο Τσίρειο για να κυνηγήσει την έκπληξη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά αποφασισμένος για βαθμολογικό κέρδος, πάει στο Τσίρειο ο Εθνικός για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Η ομάδα της Άχνας παραδοσιακά κάνει καλά παιχνίδια στο Τσίρειο και παρά το ότι έχει να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, δεν θα πάει για περίπατο στη Λεμεσό αλλά για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Εθνικός είναι στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς και αναγκασμένος να διεκδικεί βαθμούς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Μετρά μόνο μία νίκη, στην πρεμιέρα επί του Παραλιμνίου, και σήμερα, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, θα κυνηγήσει την έκπληξη.

Ο Απόστολος Μακρίδης δεν υπολογίζει τους Χριστοφή και Ντεϊβίνσον λόγω καρτών. Επιστρέφει ο Σάβιτς, που εξέτισε την ποινή του. Ερωτηματικό αποτελεί ο Γκούρουπετς. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ