aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Στο Δασάκι ο Μάζουρεκ βρήκε την Ιθάκη του

Εθνικός: Στο Δασάκι ο Μάζουρεκ βρήκε την Ιθάκη του

Ο Φράνκο Μάζουρεκ ήταν από τους κορυφαίους και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Εθνικού στην ανεπανάληπτη και ιστορική πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Ο βραχύσωμος Αργεντινός και στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός. Με τη φανέλα του Εθνικού οι μετοχές του ανέβηκαν πολύ και ήδη το όνομα του «παίζει» για άλλες ομάδες.

Ο τελικός της 25ης Μαΐου αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τον Μάζουρεκ, αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού. Στο Δασάκι ο Μάζουρεκ βρήκε την Ιθάκη του. Είναι ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και ομολογουμένως έκανε τη διαφορά στον Εθνικό. Όταν έφευγε από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ για να πάει στον Εθνικό, πολλοί το θεώρησαν ως πισωγύρισμα στην καριέρα του. Ο ίδιος, όμως, το είδε εντελώς διαφορετικά. Πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και έδειξε την αξία του.

Σήμερα ο Ράζριτς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο. Το «διπλό» αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Επιστρέφουν οι Ντούρις και Άδωνης.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ