aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Στην Ελλάδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Εθνικός: Στην Ελλάδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Εθνικός. Σύμφωνα με τον πρόγραμμα, θα ξεκινήσει την προετοιμασία στο Δασάκι την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη και ακολούθως θα μεταβεί στην Ελλάδα για το βασικό στάδιο.

Εξάλλου, ο προγραμματισμός συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους και αποχώρησαν από την ομάδα οι Κοστόφσκι, Ντέιβινσον, Σάβιτς, Χριστοφή και Κονέ. Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Ταράσοφς, Χουντόμπιακ και Γκούροπετς.

Αποχώρησε, επίσης, ο Παπαγεωργίου που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη. Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου, ενώ υπάρχει συμφωνία με τον Φόλμπρεχτ. Όσον αφορά στον Μάριο Ηλία, στον Εθνικό είναι σε αναμονή ενδεχόμενων προτάσεων. Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και αν η ομάδα της Άχνας ικανοποιηθεί οικονομικά θα ανάψει πράσινο για παραχώρησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ