aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση

Εθνικός: Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση

Η ισοπαλία με την Ομόνοια ήταν οδυνηρή για τον Εθνικό, που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Μαθηματικά δεν τελείωσε τίποτε ακόμη, όμως θα κάνει Πάσχα σε μία δύσκολη θέση, βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αφού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κέρδισε (δύο ήττες και μία ισοπαλία).

Βρίσκεται στο -7 από τη Δόξα και πλέον οι ελπίδες για παραμονή όλο και εξανεμίζονται. Για άλλη μία φορά δεν αξιοποίησε την έδρα του, ενώ και πάλι ήταν εμφανές το επιθετικό πρόβλημα. Η ομάδα έκανε ελάχιστες φάσεις και για το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν είδε δίχτυα.

Παρόλο που η ομάδα της Άχνας παρουσίασε σημάδια κούρασης, ο προπονητής Αντρέι Ράζριτς προχώρησε αργοπορημένα σε αλλαγές. Ο Ζάκπα δεν βοήθησε σε άλλο ένα παιχνίδι, ενώ ο Ντούρις ήταν μπλοκαρισμένος. Ο Σλοβένος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ στην «Αρένα», την Τρίτη του Πάσχα και στη συνέχεια το εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ