aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Εθνικός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Εθνικός, πάει από το καλό στο καλύτερο, κάτι που φρόντισε να αποδείξει και στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Άχνας, πραγματοποιώντας ουσιαστική εμφάνιση, έκαμψε την αντίσταση της αντιπάλου με 2-1 χάρη στα γκολ των Μιγκελίτο (39΄), Μάιντεβαντς (52΄) και απομακρύνθηκε από αυτήν στους τέσσερις βαθμούς. Παραλλήλως είναι σε απόσταση βολής από αυτές που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία, δύο στροφές πριν από το τέλος της α΄φάσης του πρωταθλήματος. Η χθεσινή, ήταν η τρίτη νίκη του Εθνικού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, γεγονός που πιστοποιεί την ανοδική του πορεία.

Η Καρμιώτισσα, δεν κατάφερε ούτε στο όγδοο ματς κατά το 2021 να φτάσει στη νίκη και όχι μόνο κόλλησε στον πυθμένα της βαθμολογίας, αλλά είδε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες στην κάτω ζώνη να αυξάνεται. Η ομάδα του Μιχαήλ, μείωσε με τον Ρομό στο 79’, ωστόσο στο τελευταίο σκέλος του αγώνα δεν κατάφερε να απειλήσει και να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ