aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει…

Εθνικός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει…

Ο Εθνικός επέστρεψε χθες σε νικηφόρα τροχιά μετά από τρεις αγωνιστικές, φωνάζοντας πως είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει. Χτύπησε δύο φορές σε γρήγορες επιθέσεις με τους Αντρίγια Μάιντεβατς (29΄) και Μάριο Ηλία (78΄), κατέβαλε την αντίσταση της Δόξας (2-1) και ανήλθε στους 25 βαθμούς, πιάνοντας τον Ερμή στη 12η θέση, αντλώντας αυτομάτως γερή ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ευτύχησε στη δεύτερη τελική προσπάθεια και τελευταία κατά το πρώτο μισό να παραβιάσει την εστία του Νταμιάν Σισκόφσκι, φροντίζοντας παραλλήλως να μην απειληθεί ουσιαστικά η δική της. Στο δεύτερο ημίχρονο άντεξε την πίεση και σε γρήγορη αντεπίθεση, με τον Παπαγεωργίου να δίνει έτοιμο γκολ στον Ηλία, πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία λοιπόν, η ομάδα της Άχνας θα επιδιώξει το ερχόμενο Σάββατο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας όμως δύσκολο έργο στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ