aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πολύ κατώτερος των προσδοκιών

Εθνικός: Πολύ κατώτερος των προσδοκιών

Ο Εθνικός ήταν καλός μόνο στο πρώτο ημίχρονο με την Ανόρθωση, όπου έπαιξε καλή άμυνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει θετικό αποτέλεσμα. Βασικά στο πρώτο μισό του 90λέπτου με την καλή του μεσοαμυντική λειτουργία βραχυκύκλωσε την αντίπαλο. Στο δεύτερο, όμως, προδόθηκε από τα λάθη και πολύ περισσότερο από τον Γκούροπετς, ο οποίος έχασε δύο φορές τον Ουάρντα. Η ήττα από την «Κυρία» ήταν η δέκατη του Εθνικού στο πρωτάθλημα.

Στο δημιουργικό κομμάτι, η ομάδα της Άχνας παρουσιάστηκε πολύ αδύναμη, αφού με εξαίρεση τη μεγάλη φάση με τον Μ. Ηλία στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, από εκεί και έπειτα ελάχιστα απείλησε. Μετά τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ. όλοι πίστεψαν ότι μπορούσε να πάρει κάτι και από τον αγώνα με την Ανόρθωση, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τον Μπαντία να μετρά την πρώτη ήττα στον πάγκο της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα στο Δασάκι στις 3 Ιανουαρίου.
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ