aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πέτυχε πέντε γκολ, μπορούσε άλλα τόσα

Εθνικός: Πέτυχε πέντε γκολ, μπορούσε άλλα τόσα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ούτε ένα 20λεπτο δεν κράτησε το παιχνίδι του Εθνικού με την Καρμιώτισσα. Οι Αχνιώτες… χτύπησαν νωρίς (Παπαγεωργίου 5′, Μ. Ηλία 12′, Κουμή 17′), μετατρέποντας σε περίπατο το προτελευταίο ματς για τη σεζόν 2020-21. Στο δεύτερος μέρος ήταν η σειρά των νεαρών να «μιλήσουν», με τον πρωτοεμφανιζόμενο Κκολό να σκοράρει δις (75΄, 84΄), βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα!

Η ομάδα του Χαραλάμπους, παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα, επιβλήθηκε άνετα (5-0), κάνοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου επίδειξη δύναμης (22 τελικές, 15 εξ αυτών στον στόχο). Είχε γρήγορη ανάπτυξη από το κέντρο και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει άλλα τόσα τέρματα απέναντι σε μία ομάδα που είχε φιλότιμο, αλλά όχι την ποιότητα για να προβάλει αντίσταση. Μοναδικός διασωθείς ήταν ο τερματοφύλακας Παπλωματάς.

Το χθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Εθνικός στο Δασάκι κατά την τρέχουσα σεζόν. Το ερχόμενο Σάββατο θα μετρήσει δυνάμεις με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», στοχεύοντας εκ νέου στη νίκη γοήτρου. Η ομάδα της Άχνας, υπενθυμίζουμε, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε 8 νίκες, σε 3 παιχνίδια εξήλθε ισόπαλη και σε 2 ηττήθηκε. Πίστωσε στο ταμείο 27 ολόκληρους βαθμούς, 5 περισσότερους δηλαδή σε σχέση με ολόκληρη την πρώτη φάση του πρωταθλήματος (26 αγωνιστικές). Εν ολίγοις, στα πλέι οφ έκανε πορεία… πρωταθλητισμού!

Με το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Εθνικού τίμησε τον τερματοφύλακα Στρατηλάτη, ο οποίος αγωνίσθηκε για τελευταία φορά στην ομάδα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ