aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Περισσότερο προβλημάτισε η εμφάνιση

Εθνικός: Περισσότερο προβλημάτισε η εμφάνιση

Προβληματισμός μεν, όχι πανικός δε. Ο Εθνικός είχε άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, όμως υπάρχει πίστη για άμεση ανάκαμψη. Υπάρχει και η δικαιολογία ότι έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και η ομάδα θέλει χρόνο για να… ρολάρει.

Όπως και να έχει, η κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα από την ΠΑΕΕΚ προκάλεσαν προβληματισμό στο Δασάκι και έθεσαν όλους σε συναγερμό. Το παραδέχθηκε και ο Ηλίας Χαραλάμπους πως ήταν η χειρότερη εμφάνιση του Εθνικού στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα από την ΠΑΕΕΚ. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η εικόνα της ομάδας που ήταν κάκιστη. Ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Εθνικού δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με Ανόρθωση και Δόξα. Δύο δύσκολα παιχνίδια στα οποία ο Εθνικός θέλει άμεσα βαθμολογικό κέρδος για να μην γίνει πιο βαρύ το κλίμα.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ