aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πάει με... φόρα

Εθνικός: Πάει με… φόρα


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τον υπηρεσιακό Μπόγιαν Μαρκόφσκι στον πάγκο και υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Νταβίντ Μπαντία, ο Εθνικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα, έχοντας ως στόχο τη νίκη. Η αποστολή απέναντι στους κυανόλευκους είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι, έχοντας δύο μεγάλα κίνητρα. Πρώτον είναι η παρουσία του νέου τους προπονητή.  Επίσης, η πρόκληση απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο είναι τεράστια και θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν πολύ περισσότερα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Άχνας, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, επομένως για να αρχίσει να «αναπνέει» καλύτερα, καλείται και απέναντι σε σύνολα που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους να φτάσουν στο τρίποντο.

Ο Μαρκόφσκι που κοούτσαρε τον Εθνικό και με τον Ολυμπιακό φέρνοντας την πρώτη νίκη με 1-0, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Μπογκαντίνοφ. Επιστρέφουν οι Περατικός, Ασούμπρε, Ιωάννου. Εκτός θα είναι και πάλι ο Ζάκπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ