aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Όπως με τον Απόλλωνα…

Εθνικός: Όπως με τον Απόλλωνα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι βρίσκεται στο επίκεντρο για τον Εθνικό. Όσο και αν η ομάδα της Άχνας είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει για βαθμολογικό όφελος. Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί δεν δίνει τη δυνατότητα στον Ντέαν Κλάφουριτς να… διαλέγει παιχνίδια.

Κάθε παιχνίδι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να παλεύει για το καλύτερο. Τελευταία νίκη του Εθνικού ήταν στο Δασάκι απέναντι στον Απόλλωνα, πριν από εννιά αγωνιστικές. Και τότε ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά τα κατάφερε και το ίδιο θα επιδιώξει και αύριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ντεϊβίσον και Πέτρος Ιωάννου. Ο Βραζιλιάνος είχε αποκτηθεί μετά την ημερομηνία που ήταν ορισμένος αρχικά ο αγώνας, ενώ ο Κύπριος κουβαλούσε τιμωρία από την περασμένη σεζόν για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τα μετεγγραφικά, η ομάδα της Άχνας θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα δύο κινήσεις και υπάρχουν προχωρημένες επαφές με στόχους που εντοπίστηκαν. Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκύψουν νεότερα, ενώ ένας ή δύο ποδοσφαιριστές θα δοθούν δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ