aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Όλο και πιο κοντά στο στόχο του

Εθνικός: Όλο και πιο κοντά στο στόχο του

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός είναι ομάδα για παραμονή και το απέδειξε για άλλη μια φορά με τη σπουδαία από κάθε άποψη νίκη επί της Δόξας με 1-0 μέσα στο Μακάρειο, που έφερε την ομάδα στους 41 βαθμούς. Η νίκη επί της Δόξας ήταν το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Ξεκάθαρα, πλέον, η πορεία του Εθνικού στους αγώνες του β’ ομίλου μόνο τυχαία δεν είναι.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Ο Εθνικός έχει ομάδα για παραμονή και το δείχνει, με τον Ηλία Χαραλάμπους να έχει βάλει τη σφραγίδα του. Είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη σταθερότητα στο β’ όμιλο και το δείχνει σε κάθε της παιχνίδι.

Στο Δασάκι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ενθουσιασμός, μετά και την νίκη επί της Δόξας. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και πάνω σ’ αυτό «χτίζει» συνεχώς ο Κύπριος τεχνικός.

Είναι σημαντικό το ότι, η ομάδα σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι διατήρησε το μηδέν παθητικό. Επίσης, ο Ζάκπα πέτυχε άλλο ένα γκολ και έφθασε τα 7 στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, την Τετάρτη. Με νίκη, η ομάδα της Άχνας θα κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, αφού θα ξεφύγει της αντιπάλου της στους έξι βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ