aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Οι τομείς που έδωσε έμφαση ο Μπατία

Εθνικός: Οι τομείς που έδωσε έμφαση ο Μπατία

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Νταβίντ Μπατία, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Εθνικό, έδωσε μεγάλη έμφαση στην ψυχολογία. Ο Ισπανός τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό τον τομέα. Επίσης, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Τους μετέφερε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα και ότι έχουν τα φόντα να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού, αλλά και οι παίκτες του, βλέπουν μόνο νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Είναι παιχνίδι «έξι βαθμών», με τον Μπατία να θέλει να το κερδίσει κάνοντας ο ίδιος ποδαρικό και η ομάδα του να ξεκινήσει την αντεπίθεση για τη σωτηρία. Οι Μπογκατίνοφ, Ζάκπα και Άδωνη, που προέρχονται από τραυματισμό, αποτελούν ερωτηματικό.

Ο Πηλέας, που ήταν με ίωση και δεν αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα, ενδέχεται να είναι διαθέσιμος. Δεν υπολογίζεται ο Θωμάς Ιωάννου, που τραυματίστηκε στην προθέρμανση για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ