aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Οι φωνές για τη διαιτησία και η ενθαρρυντική εμφάνιση

Εθνικός: Οι φωνές για τη διαιτησία και η ενθαρρυντική εμφάνιση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Δασάκι κρίνουν ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, πνέουν μένεα κατά της διαιτησίας, κρατούν ακόμη μία καλή εμφάνιση και ελπίζουν σε βαθμολογική ανάκαμψη. Οι Αχνιώτες διά του εκπροσώπου τους Μάριου Μιτσίδη φωνάζουν για τη διαιτησία, η όποια θεωρούν ότι επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Ο προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους, που σε άλλο ένα παιχνίδι πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, δήλωσε πως η ομάδα του τουλάχιστον δεν άξιζε να χάσει.

Σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι σε μεγάλη ομάδα, ο Εθνικός είχε καλή παρουσία και αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό. Από την άλλη, είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης και αυτό είναι ζήτημα που προκαλεί προβληματισμό. Ακολουθεί άλλο ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια, την Κυριακή στο Δασάκι. Επιστρέφει ο Περατικός, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Χουντόμπιακ που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ