aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Νίκη με πολλαπλά οφέλη

Εθνικός: Νίκη με πολλαπλά οφέλη

TOY ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο Δασάκι μετά από τη νέα πολύ σημαντική νίκη της ομάδας επί της Καρμιώτισσας. Ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, έδωσε πολλά συγχαρητήρια τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στους παίκτες. Ήταν μία νίκη που είχε πολλαπλά οφέλη.

Για πρώτη φορά ο Εθνικός πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Η νέα επιτυχία δίνει «οξυγόνο» αφού αφενός κράτησε την Καρμιώτισσα στην τελευταία θέση και αφετέρου η ομάδα της Άχνας βρίσκεται στο -2 από την Ένωση.

Το «τρίποντο» ενισχύει την αυτοπεποίθηση και κυρίως την πίστη στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ακολουθούν δύο πάρα πολύ ζόρικα παιχνίδια με την ΑΕΚ εκτός έδρας και την ΑΕΛ στο Δασάκι.

Ο Μάιντεβατς, που παίζει στον Εθνικό δανεικός από την ΑΕΛ, πέτυχε άλλο ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ. Ήταν το τρίτο γκολ του Σέρβου στράικερ με τη φανέλα της ομάδας σε τέσσερα παιχνίδια.  Επίσης ο Μιγκελίτο είδε δίχτυα μετά από μεγάλο διάστημα, κάτι που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει ψυχολογικά. Η αγωνιστική του αξία είναι δεδομένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ