aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Να κοιτάξει στα μάτια και τον Απόλλωνα

Εθνικός: Να κοιτάξει στα μάτια και τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Επιστροφή στο «Δασάκι» για τον Εθνικό όπου φιλοξενεί τον… πληγωμένο και επίσης προερχόμενο από ήττα Απόλλωνα. Στόχος του Ηλία Χαραλάμπους και των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο είναι, όπως και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο και, παρά τον τίτλο του αουτσάιντερ, να επιδιώξουν να έχουν βαθμολογικό όφελος.

Απέναντι στους «μεγάλους», ο Εθνικός παραμένει χωρίς νίκη, μετρώντας 5 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία. Κόντρα στον Απόλλωνα θα κυνηγήσει την έκπληξη, στο γήπεδό του, όπου έχει πετύχει και τις δύο φετινές μοναδικές του νίκες, με αντίπαλους το Παραλίμνι και την Πάφος FC. Παρά την ήττα από την Ανόρθωση, η ψυχολογία στην προσφυγική ομάδα παραμένει σε καλά επίπεδα λόγω των τελευταίων καλών εμφανίσεων. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν σχεδόν πλήρεις. Μοναδική απουσία αυτή του νεαρού αμυντικού Πέτρου Ιωάννου. Εκτός θα είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα (Ιγκόρ Ταράσοβς, Έλιος Σεσόλο, Ιντίρ Ουαλί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ