aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Μοντάρει την ενδεκάδα με την ΑΕΛ

Εθνικός: Μοντάρει την ενδεκάδα με την ΑΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κέρδισε τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, πήρε ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αυτός είναι ο απολογισμός των δυνατών φιλικών που έδωσε ο Εθνικός Άχνας μέχρι σήμερα, με τα αποτελέσματα να αποτυπώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αύριο, ο Γιώτης Εγκωμίτης και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στο Τσίρειο, με τον Κύπριο τεχνικό να αναμένεται πως θα χρησιμοποιήσει βασικούς παίκτες. Κάτι που δεν έπραξε στο τελευταίο φιλικό με τον Ονήσιλο, όπου ήθελε να δει και τους υπόλοιπους παίκτες στο πώς ανταποκρίνονται. Η ομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία όσον αφορά στο μοντάρισμα της ενδεκάδας και μέσα από τα τελευταία φιλικά θα ξεκαθαρίσει το πλάνο του Γιώτου Εγκωμίτη για την πρεμιέρα του νέου μαραθωνίου.

Στα μετεγγραφικά δεν υπάρχει κάτι το νεότερο κι ως εκ τούτο με τα δεδομένα να παραμένουν τα ίδια όπως και τις προηγούμενες μέρες. Χρόνος υπάρχει και αναλόγως θα κινηθούν στην ομάδα της Άχνας, με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ